gallery/logo-vrij2

Vacature: Belastingadviseur/ Fiscalist

Als Belastingadviseur/Fiscalist ben je op alle fiscale en, in zekere zin, juridische vlakken van een onderneming het aanspreekpunt voor de ondernemer. Jouw klanten zijn o.a. ondernemers in het MKB, DGA's en ZZP‑ers. Je adviseert de klanten zelfstandig, organiseert herstructureringen, stelt aangiftes IB en VPB op, communiceert met de Belastingdienst en kunt jaarrekeningen lezen en controleren. 

 

| Functie

| Wij bieden

● Een werkweek van 24 uur per week
● Marktconform bruto jaarsalaris
● Het bijhouden van de verplichte studiepunten
● Een erg uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden
● Een hele gezellige werkplek ! 

 

Je bent een zelfstandig en gedreven kracht. Verbaal vaardig, op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Je kunt goed omgaan met het wetboek en jurisprudentie en vindt het een uitdaging om zo goed mogelijk de klant van dienst te zijn Ook zie je kansen en adviseer je de klanten pro-actief.Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal uitstekend en Engels minimaal goed.
Je bent in het bezit van een diploma Fiscaal Recht of RB. SPD of bedrijfseconomie erbij is een pré.

 

| Wie ben jij

Wij zijn een klein, gezellig, maar wel professioneel MKB kantoor in Zoetermeer. Wij hebben een enorm diverse klantportefeuille. Van rijschoolhouder tot verhuisbedrijf, wij zijn van alle markten thuis. Onze klanten lopen gewoon binnen en krijgen dan koffie en kunnen hun verhaal kwijt. Natuurlijk werken wij wel ook serieus op tijdschema’s en volgen we de procedures zoals dat hoort.

.

 

| Wie zijn wij

| Meer informatie of direct solliciteren? 

gallery/x10côçô1600pix_20151222-img_5321