gallery/lw1

Bij Schekman van Keppel zijn een Register Belastingadviseur en een Register Belastingconsulent werkzaam. U kunt bij hen terecht met al uw fiscale vragen en aangiften.

● Inkomstenbelasting
● Omzetbelasting
● Vennootschapsbelasting
● Dividendbelasting


Als ondernemer maakt u een hele carrière door. U gaat van starter naar gevestigd ondernemer, u groeit in omzet - wellicht met personeel - en u gaat misschien wel voorsorteren op een overdracht van de onderneming. In al deze stadia staan wij u bij als uw adviseur. 

Waarom een belastingadviseur? Een belastingadviseur van het Register Belastingadviseurs kent daadwerkelijk alle fiscale voordelen en zal daar voor u het maximale uithalen. Uiteraard binnen de kaders die ervoor staan. 

  


 

Fiscaal

Onze andere diensten

gallery/micelle-lila

Onze specialisten

gallery/ang167

Michelle Schekman

Angela Morel

Direct contact 

Naam  
Telefoon   
E-mail  
Uw vraag  

Register Belastingadviseur

BTW Specialist

 

Wij studeren jaarlijks bij om onze titels te behouden en om goed op de hoogte te blijven van alle nieuwe regels en richtlijnen.
Zo kunnen wij u het best behoeden voor problemen. Want daar gaat het om binnen het MKB. Iedereen die kan lezen, kan in principe een belastingaangifte invullen, maar het inschatten van uw risico’s, het treffen van regelingen met de juiste contactpersonen bij de belastingdienst wanneer dat nodig is, het opstellen van een goed bezwaarschrift en het maximale terugverdienen voor u.