gallery/lw1

Schekman van Keppel is er niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Wij verzorgen uw belastingaangiften en geven u advies bij bijzondere gebeurtenissen.

● Inkomstenbelasting
● Schenkbelasting
● Erfbelasting


Gaat u trouwen? Dan is het wel fijn als u weet wat de financiële consequenties kunnen zijn van uw keuze. Trouwt u in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden? En waar moet u dan op letten? Een verkeerde keuze kan u duur komen te staan!

Gaat u scheiden en hebt u een eigen woning? Uw advocaat weet heel veel, maar de meeste scheidingsadvocaten zijn niet fiscaal onderlegd. Voor u het weet, is uw hypotheekrente niet meer aftrekbaar. Dat kost u duizenden euro’s. Door de juiste weg te kiezen bij de scheiding, kunt u dat voorkomen.


 


 

Particulier

Onze andere diensten

gallery/micelle-lila

Onze specialisten

gallery/henriette-nieuw-3

Michelle Schekman

Henriëtte Franken

Direct contact 

Naam  
Telefoon   
E-mail  
Uw vraag  

Register Belastingadviseur

Advocaat

 

Door jaarlijkse studies behouden wij onze titels en blijven wij op de hoogte van nieuwe regelgeving en richtlijnen. Daarmee behoeden wij u voor onnodige risico’s. Want daar gaat het om! Natuurlijk kunt u zichzelf in de regels verdiepen, maar het inschatten van uw financiële risico’s, het treffen van regelingen met de juiste contactpersonen bij de belastingdienst wanneer dat nodig is, het opstellen van een goed bezwaarschrift en het maximale terugverdienen voor u, dat is een vak apart. En dat vak beheersen wij.